Meer resultaten voor co2 blussers geschikt voor

co2 blussers geschikt voor
 
CO2 brandblussers Brandblusseradvies.nl.
Lithium batterij brandblussers. De Brandblusseradvies CO2 brandblussers, ook welkoolzuursneeuwblussers genoemd, zijn gevuld met tot vloeistof verdicht blusgas. De blussende werking van CO2 is verstikkend. De blusstof CO2 laat geen reststoffen achter. CO2 brandblussers zijn geschikt voor het blussen van branden van brandklasse B.
Brandblusser - Wikipedia.
Men spreekt dan van een schuimblusser. Schuimblussers zijn simpel gezegd gevuld met water en een schuimvormend middel. De blussende werking van schuim berust op afdekking zuurstof wegnemen en in geringe mate op afkoeling. De meest toegepaste schuimblussers zijn de zogeheten sproeischuimblussers die door een aanpassing in de spuitmond elke druppel uitstromende vloeistof onderbreken met lucht. Hierdoor ontstaat een nevel, die niet elektrisch geleidend is. Bovendien heeft het mengen van lucht een langere blusduur als gevolg. Door de lange blusduur en de geringe nevenschade is een sproeischuimblusser uitermate geschikt voor thuis en kantoor. Een CO 2 -blusser in gebruik. Koolstofdioxide CO 2 Deze blussers zijn direct te herkennen omdat ze een zwarte expansiekoker of sneeuwkoker aan het uiteinde van de slang hebben.
CO2 blusser of koolzuursneeuwblusser kopen? - Preventieshop.nl.
CO2 blussers zijn geschikt voor het blussen van branden van onder spanning staande apparatuur. Tevens zijn de CO2 blussers geschikt voor het blussen van Klasse B branden vloeistofbranden. Het grote voordeel van CO2 blussers is dat er geen nevenschade ontstaat en daardoor zijn deze ideaal voor het blussen van branden bij hoogwaardige elektrische apparatuur. Denk hierbij aan serverruimtes. Kunt u ook een CO2 blusser gebruiken binnen uw bedrijf? Gaat u dan eens na wat de voordelen zijn. De veiligheid binnen en buiten uw bedrijf staat voorop, daarom is het goed dat u nu gaat bekijken welke CO2 blussers u bij ons eenvoudig online kunt bestellen. Wij hebben veel mogelijkheden voor u, maar het gaat er om dat u de juiste keuze maakt. Bij ons kunt u ook vooraf geheel vrijblijvend advies inwinnen en aan de hand daarvan online een van onze CO2 blussers bestellen. CO2 blusser 2 kilogram. € 113,74, inclusief btw. CO2 blusser 5 kilogram.
2 kg Co2 Koolzuursneeuwblusser.
Ja stuurt u mij een offerte voor het bij de wet verplichte onderhoud. Nee ik wil geen offerte. Velden met een zijn verplichte velden. Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag. Mail 0647484642 0647484642 Facebook Twitter. Koolzuursneeuwblusser CO2 2 kg. Koolzuursneeuwblussers zijn geschikt voor het blussen van vloeistof branden en branden in onder spanning staande apparatuur. Het grootste voordeel van deze blusser is dat de blusstof instrumenten en apparatuur niet kan aantasten omdat er geen reststoffen overblijven. Blussen met kooldioxide CO2 berust in de hoofdzaak op het verdringen van zuurstof. Algemene kenmerken van onze CO 2 blussers.: Certiceerd volgens richtlijnen: NCP - LPCB - BS EN3 - CE.
Welke blusser waar te gebruiken? Fire Control Brandbeveiligingen B.V.
Home Diensten Wet Regelgeving Welke blusser waar te gebruiken? Bij de keuze van de te gebruiken brandblusser wordt allereerst gekeken naar de soort brand die moet worden geblust. De verschillende branden kunnen worden opgedeeld in vier brandklassen tegenwoordig 5 klasses. Brand van vaste stoffen Brandklasse A brand van vloeibare stoffen Brandklasse B brand van gassen Brandklasse C brand van metalen Brandklasse D en brand van frituur vetten en olieën Brandklasse F. Fire Control schuimblussers. Schuimblussers zijn vrijwel overal inzetbaar. De nevenschade die ontstaat bij gebruik is nihil. Sproeischuimblussers zijn ook geschikt voor het blussen van onder spanning staande apparatuur.
CO2 blussers Medo Fire.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken heb je JavaScript nodig. The Ultimate Fire Solution! Contacteer ons nu! De CO2 blussers hebben wij allemaal wel eens aan het werk gezien als men Formule 1 kijkt. Deze blussers worden vooral gebruikt voor specifieke doeleinden. De co2 dooft het vuur door de zuurstof af te dekken. Hierdoor brengt hij geen enkele extra nevenschade aan de omgeving. Vergeet wel niet dat de gecomprimeerde gas wel zeer koud ongeveer -72 graden kan worden en dus niet geschikt is voor personen te blussen. restaurants: keukens of omgeving met etenswaren.
Koolzuursneeuwblusser EcoFex kopen? CO2-blussers - AllesBrandVeilig.nl.
Info NEN-ISO 7010. Koolzuursneeuwblusser of CO2 blusser, kooldioxide blussers zijn bij uitstek geschikt voor het bestrijden van vloeistofbranden klasse B in de omgeving van onder spanning staande apparatuur of installaties. Het grootste voordeel van de koolzuursneeuwblusser is dat de blusstof nagenoeg geen nevenschade veroorzaakt aan de te blussen objecten en zodoende de instrumenten niet aantast en/of vloeistoffen niet worden verontreinigd.
CO2 blussers kopen? Bestel online - ARBOwinkel.nl.
Toevoegen aan winkelwagen. CO2 blussers ook wel k oolzuursneeuwblussers genoemd zijn onmisbaar voor je bedrijf, maar ook in je woning kan een koolzuurblusser goed van pas komen. Dankzij een koolzuurblusser ben je goed voorbereid op brand en bescherm je je dierbaren tegen brandgevaar. Ben je opzoek naar een CO2 brandblusser? Dan is het belangrijk om hier eerst meer over te weten te komen. Daarom geven we je hieronder meer informatie! Wat is een brandblusser CO2? Er zijn verschillende soorten brandblussers waaruit je kunt kiezen. Elke brandblusser dient voor het blussen van andere soort branden. De CO2 blusser dient voornamelijk voor het blussen van branden die veroorzaakt werden door elektrische apparatuur of door vloeistoffen, zoals benzine of oliën. Deze type branden worden ook wel type B en E branden genoemd. Hoe werkt een CO2 brandblusser? Elke soort brandblusser heeft een andere vloeistof. Een Co2 brandblusapparaat bezit gas, dat gas verstikt zuurstof, waardoor de brand zich niet verder kan verspreiden en geleidelijk aan dooft. Je kunt Co2 brandblusapparaten vinden met verschillende inhouden, van 2 tot 30 kg. Wanneer gebruik je een CO2 blusser? Als elektrische apparaten of vloeistoffen vuurvaten, dan kan je een CO2 blusser gebruiken om de brand te blussen.

Contacteer ons