Meer resultaten voor co2 blusser 5 kg

co2 blusser 5 kg
 
CO2 blussers - Ansul.
Home Producten Brandblussers CO2 blussers. 2 oktober 2017. De MASTER CO2 toestellen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en aluminium cilinders. Aluminium cilinders zijn niet enkel aanzienlijk lichter dan staal, maar ze weerstaan ook aan zeer hoge druk. De aluminium cilinders zijn bovendien zeer goed bestand tegen corrosie. De draagbare CO2 blustoestellen zijn verkrijgbaar in 2 en 5 kg. Voor de ziekenhuizen is een anti-magnetische versie verkrijgbaar. Wij bieden een fabrieksgarantie van 10 jaar, indien het jaarlijksnazicht wordt uitgevoerd door onze diensten. Onze raadgevers zijn steeds bereid meer informatie te verstrekken met betrekking tot het CO2 gamma. Master CO2 blusser 2kg. Type Masterlite 2. Spuittijd: 7,1, sec. Worplengte: 3 meter.
co2 blusser 5 kg
CO brandblussers Sicli.
Het kan daarna dus weer makkelijk ontbranden. Een groot voordeel van CO2 als blusstof is dat het weinig tot geen nevenschade veroorzaakt op materialen. Om deze reden worden deze blussers vaak toegepast in serverruimtes, hoogspanningsinstallaties, laboratoria, grafische industrie, keukens etc. Deze blussers zijn direct te herkennen omdat ze een zwarte expansiekoker of sneeuwkoker aan het uiteinde van de slang hebben. Wat is CO? Kooldyoxide is een neutraal gas, niet giftig, bewegingsloos, proper en diƫlektrisch. Het laat geen sporen na gebruik. Principe van blussing.: Dit behelst 2 factoren.: Het wegnemen van de hoeveelheid zuurstof tot het noodzakelijke niveau om ontbranding te smoren en te voorkomen. De afkoeling t bij gebruik: -79 C. Nadeel van blussing door CO. Niet geschikt voor vuurhaarden klasse A. Af te raden op een persoon die in brand staat. Het is een aanvullende brandblusser voor specifieke risicos: elektrische en elektronische installaties, keuken, fotokopieerapparaten., Beschikbare draagbare capaciteit: 2, 5 kg.
CO2-brandblusser: Gebruik, plaatsing, onderhoud prijzen.
Hoe CO2-brandblusser gebruiken? Onderhoud en keuring CO2-brandblusser. Andere soorten brandblussers. Ga naar webshop. Wat is een CO2-blusser? Een CO2 blusser bevat het gas koolstofdioxide. Je vindt ze ook wel onder de benaming 'koolzuursneeuwblusser, refererend naar het witte poeder die als residu achterblijft wanneer de brandblusser volledig leeggespoten is. Je herkent een CO2 blusser aan de trechtervormige spuitmond waarmee het gas verspreid wordt. CO2 is een gas dat vriestemperaturen van wel -80C aanneemt. Door het ijskoude gas op de bron van het vuur te spuiten, dooft de brand uit en verstikt het vuur. CO2 blussers worden gebruikt voor het blussen van branden in de brandklasse B vloeistoffen zoals olie, alcohol, benzine, vetstoffen, bitumen, en uit brandklasse E elektrische toestellen en installaties. Het belangrijkste kenmerk van koolzuursneeuwblussers is dat ze geen blusschade veroorzaken en geen reststoffen achterlaten. Daarom zijn ze ideaal voor objectbescherming. In bepaalde bedrijven waar objectbescherming erg belangrijk is, is het verplicht om een co2-brandblusser in huis te hebben. Dit is het geval bij horeca-keukens, elektrische schakelkasten, verfspuitcabines, lascabines en computer- en serverruimtes.
CO2 blusser5kg - BHVtotaal.nl.
Deze grote CO2 blusser is met name geschikt voor bestrijding van brandende vloeistoffen klasse B en electriciteitsbranden. Dit niet giftige gas - koolstofdioxide - laat geen reststoffen achter waardoor kostbare apparatuur onbeschadigd blijft. Deze brandblusser wordt compleet geleverd met sneeuwkoker en ophangbeugel. Inhoud: 5 kg C02.
Transportbeugel 2 en 5 kg Co2 brandblusser.
Deze beugels zijn voorzien van twee spanbanden en voetstuk, waarin de blusser wordt geplaatst. Hierdoor kan de blusser ook horizontaal worden geplaatst. Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren. Tags: Transportbeugel 2 en 5 kg Co2 brandblusser.
Koolzuursneeuwblusser 5 kg - AED BHV Alles op gebied van AED en BHV.
CO2 5 kilo brandblussers zijn inzetbaar bij vloeistofbranden. Het voordeel van CO2-blussers is dat het geen reststoffen achterlaat en wordt daarom vooral ingezet bij gevoelige elektronische apparatuur. Koolzuursneeuwblusser 5 kilo zijn zeer geschikt voor gebruik in computerruimten, laboratoria, regelkamers, grafische industrie. Deze koolzuursneeuwblusser is gevuld met 5 kg. CO, waardoor nevenschade en elektrische geleiding volledig voorkomen worden. Geschikt voor brandklasse B. Uitermate geschikt voor o.a. server ruimtes, keukens en andere ruimtes waarin gebruik wordt gemaakt van elektriciteit. Deze blusser is voorzien van een rijkstypekeur, CE-keur en goedgekeurd conform EN 3-7 en de scheepvaartinspectie. De blusser wordt eventueel compleet en met ophangbeugel geleverd.
CO2 blusser 5 kg Webshop Waterland Brandbeveiliging.
E-mailadres Wachtwoord Inloggen. DBL Droge blusleiding. CO2 blussers Koolzuursneeuw. CO2 blusser 5 kg. Koolzuursneeuwblusser 5 kg CO2. Vraag stellen over dit artikel. CO2 blusser 5 kg. Koolzuursneeuwblusser 5 kg CO2. 2016 VOF Waterland Brandbeveiliging, Magneet 12K, 1446 XD Purmerend, K.v.K.
CO2 blussers.
Brandblusser Co2 2kg. De CO2 blusser, ook wel koolzuursneeuwblusser genoemd, is geschikt voor het blussen. Brandblusser Co2 5kg. De CO2 blusser, ook wel koolzuursneeuwblusser genoemd, is geschikt voor het blussen. Co2 bluswagen 20kg. Co2 bluswagen gevuld met 20 kg. 1 t/m 3 van 3 1 pagina's.' ICON Protect B.V. T 31 0 75 642 68 83. M 31 0 6 45 54 64 96. Mijn ICON Protect. Kledingmanagement voor vaste klanten. ICON Protect 2022 Webdesign: m&m web-it. OK Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.

Contacteer ons