Meer resultaten voor automatische brandblusser

automatische brandblusser
 
Automatische brandblusser met speciale lamp van lithium-ion - Manutan.be.
'' Offerte voor grote aantallen. Automatische brandblusser met speciale lamp van lithium-ion. Stuur een kopie naar jouw eigen e-mailadres. De e-mail is verzonden. Klik en sleep om te draaien. Brandblusser voor veiligheid in de kast met speciale lithium-ionbatterij. € 1.959,00, excl.
Brandblussers.
De mobiele poederblusser van het type Braco P50 sec is NVBB gekeurd, en vormt een ideale aanvulling bij de draagbare apparaten. Ze worden vooral voorzien op plaatsen waar een beginnende brand snel uitbreiding kan nemen, zoals in: opslagplaatsen van hout, papier, textiel, petroleumprodukten, verven, solventen e.d, in garages, tankstations, werkplaatsen waar met grote hoeveelheden vluchtige produkten gewerkt wordt, of waar veel stof en brandbaar afval vrijkomt. Geplaatst op kar met wielen van 300mm diameter en voetsteun. Voorzien van een externe drukfles van 1,8kg, CO2. De slang is voorzien van een pistool en is 5m lang. automatische poederblusser 12 kg.
Automatische brandblusser - Accessoires - SeedSpotter.
Een kleine, zeer praktische en tevens automatische brandblusser met 1 kg ABC-poeder. Eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandhouder. Zodra de temperatuur boven de 79 C komt, start de brandblusser automatisch. Deze poederblusser is ideaal voor kleinere brandjes in garages, kantoor, boot of kweekkast!
Rosco - automatische brandblusser 3 kg Fin Shop Belgium.
Rosco - automatische brandblusser 3 kg. Rosco - automatische brandblusser 3 kg. Fin Shop Brussels. Stock: 0 beschikbaar. Niet meer beschikbaar. Rosco - automatische brandblusser 3 kg. Beschrijving: automatische brandblusser 3 kg. Artikels die voor u interessant kunnen zijn. Crosswater - Inbouwwastafelkraan.
Blussysteem voor auto's, sportwagens en oldtimers van RSL Fire.
Mocht het uiterlijk van de brandblusser een rol spelen bieden wij tegen een kleine meerprijs ook een roestvrijstalen variant aan. Het is zelfs mogelijk de brandblusser van een carbon cover te voorzien. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw type auto. Onze automatische blussystemen werken volledig autonoom en maken gebruik van een analoog detectie kabel dat in de motorruimte langs bestaande kabels vastgemaakt kan worden.
Vassart Co - Catalogus - Divers materiaal - Automatische brandblusser.
Catalogus Divers materiaal. EXTI: Automatische brandblusser. Interesse in dit gamma produkten? De brandblusser wordt naast de brander geplaatst. Deze wordt aangesloten aan stalen leidingen in omgekeerde L vorm zodat de sproeikop boven de brander komt te staan. In geval van brand, zal de smeltlood smelten wat het gewicht op de slagpin van de brandblusser laat vallen zodat het poeder verspreidt wordt.
AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS WEBSHOP v.a € 54,16.,
BRANDKLASSE D POEDERBLUSSER. sprayblusser biedt snelle beschikbaarheid. IDEALE BRANDBLUSSER LEASEAUTO. sprayblussers voor beginbranden. sprayblusser veiliger dan blusdeken. veilig vet en olie brand blussen. eenvoudig opbergen of ophangen. lichtgewicht brandblusser ouderen. Automatische brandblussers voor 24/7 brandpreventie. Automatische brandblussers die zonder 230V aansluiting of bediening door personen, automatisch brand blussen.
MABO Automatische Brandblusser - BHVstore.nl.
Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. MABO Automatische Brandblusser. Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. De MABO is een automatische brandblusser. Bij een beginnende brand reageert de speciale vloeistof in de blusser op temperatuurstijging.

Contacteer ons