Meer resultaten voor worplengte

worplengte
 
CAFS - Fire Technics NV.
Door het toevoegen van lucht kan er lang gespoten worden met relatief weinig water en schuim. Een ander voordeel is de worplengte. Bij CAFS wordt de lucht onder druk voor de straalpijp toegevoegd en deze extra energie zorgt voor een zeer goede worplengte.
Gloria Schuimblusser 6 liter RH Brandbeveiliging.
Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon. Het schuim van de schuimblusser is biologisch afbreekbaar en de nevenschade is beperkt. Door speciaal draaiende koppen wordt een grote worplengte bereikt van - 5 meter.
Defensieve inzettactiek - Raadpleeg de kennisbank van Obex Opleidingen.
Hiervoor is een dubbele transportleiding van 75 mm nodig maximale afstand 160 meter. Daarnaast heeft een waterkanon een worplengte van minstens 40 meter, zodat een totale afstand van 200 meter kan worden bereikt. Het is dan wel noodzakelijk extra 75 mm slangen om het waterkanon te voeden van een andere TS te betrekken.
Gloria Schuimblusser - 6 ECO Liter kopen? Brandblusser XL.
De Gloria schuimblusser 6 liter ECO is zeer geschikt voor gebruik in kantoren, werkplaatsen, showrooms, scholen, ziekenhuizen, kantoor en vooral voor thuis. Een Gloria schuimblusser 6 liter ECO is een geschikte brandblusser voor de brandklasse A en B. Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon.
E-One Titan-crashtender Materieel Defensie.nl.
Worplengte dakkanon: 76 meter met 5.000 liter per minuut bij 14 bar. Worplengte bumperkanon: 57 meter met 2.000 liter per minuut bij 14 bar. Bodemsproeiers: 4 x 76 liter per minuut bij 14 bar. Middeldrukhaspel: 265 liter per minuut bij 14 bar, haspellengte 60 meter.
Blusmiddelen.
Vloeistoffen - Brandklasse B. Op brandende vloeistoffen creëert schuim een afsluitende deken die zuurstof wegneemt bij de brand, waardoor brand stopt. De schuimdeken is uitstekend. bestand tegen de hitte van de vlammen. Een vloeistofplas die afgedekt is met schuim kan vrijwel niet meer ontstoken worden. Alcohol- en acetonbranden waarbij maximaal 5 liter brandstof aanwezig is, kunnen goed geblust worden met. de BBA 6L en 9L schuimblussers. Voor grotere alcoholen acetonbranden zijn de blussers niet geschikt. Eigenschappen BBA poederblussers 6 en 9 kg. zeer hoog blusvermogen op vaste stoffen., vloeistoffen en gassen. veilig bij gebruik op onder spanning staande. elektrische apparatuur tot 1000 volt. optimale worplengte voor bestrijding op geruime. afstand van de brandhaard. eenvoudige bediening, ook door minder ervaren. prijstechnisch aantrekkelijk: goede kwaliteit tegen. een scherpe prijs. Brandklasse A vaste stoffen, Brandklasse B. vloeistoffen en Brandklasse C gassen.
Koolzuursneeuwblusser 2 kg - Co2 brandblusser voor elektrische apparatuur - AANBIEDINGEN BRANDBLUSSERS en BRANDSLANGHASPELS.
volgewicht: 5.5 kg. spuitduur: 12 sec. worplengte: 3/4.5 mtr. BS EN3 Approved: Ja. uit voorraad leverbaar. werkdruk bij 15ºC: 49.9 bar. UIT VOORRAAD LEVERBAAR. temperatuur grenzen: -30ºC tot 60ºC. voorzien van Rijkstypekeur en CE keurmerk. Co2 blusser geschikt voor koude omgevingen.
Artikel 6.28 Brandslanghaspels Bouwbesluit Online.
Afdeling 6.12 Veilig onderhoud gebouwen, nieuwbouw. Afdeling 6.13 Technische Bouwsystemen in werking getreden 1 juli 2013, bij stb. 2013, 244 en gewijzigd bij Stb. Afdeling 6.14 Elektronische communicatie, nieuwbouw. Afdeling 6.15 Verwarmingssystemen en airconditioningsystemen, bestaande bouw Stb. Afdeling 6.16 Systeem voor gebouwautomatisering en -controle, bestaande bouw Stb. Hoofdstuk 7 Voorschriften inzake het gebruik van bouwwerken, open erven en terreinen. Hoofdstuk 8 Bouw- en sloopwerkzaamheden. Hoofdstuk 9 Overgangs- en slotbepalingen. Regeling Bouwbesluit 2012. Nota van toelichting Regeling Bouwbesluit 2012. Nota van toelichting op Bouwbesluit 2003. Regeling Bouwbesluit 2003. Nota van toelichting op Regeling Bouwbesluit 2003. Artikel 6.28 Brandslanghaspels. Het eerste lid en tweede lid schrijven voor in welke gevallen een brandslanghaspel aanwezig moet zijn. Met een brandslanghaspel kan de gebruiker een beginnende brand, die gewoonlijk slechts één brandhaard heeft, zelf blussen. Uit het derde lid volgt hoeveel brandslanghaspels nodig zijn projecteringseis. De eis is gebaseerd op de brandslanglengte en 5 m de worplengte ofwel afstand die de waterstraal vanaf de spuitmond aflegt en de vloeroppervlakte die met de brandslanghaspel moet kunnen worden bestreken.

Contacteer ons