Meer resultaten voor koolstofdioxide blusser

koolstofdioxide blusser
 
Beveilig je bedrijf met co2 brandblussers Vergelijk direct - Offerte.nl.
Deze moet je kennen, voordat je een CO2 blusser aanschaft. De CO2 brandblusser is geschikt voor elektriciteitsbranden in elektrische apparaten tot 1000 Volt. Het maakt het apparaat namelijk niet nat, wat blusstoffen op waterbasis zoals sproeischuim en sprinklersystemen wel doen. De koolstofdioxide in de blusstof laat geen reststoffen achter. Het is een droge vorm van blussen, waarna je nog maar weinig hoeft schoon te maken. Het is mogelijk om een CO2 blusser te vullen. Laat dit altijd door een specialist doen. De vloeistof is zeer koud en kan zogeheten 'koude' brandwonden veroorzaken, wanneer je in aanraking komt met de blusstof.
Wat is een CO2-blusser? Asphalia.
Het heeft alleen zin om zuurstof te verdrijven als er geen nieuwe zuurstof bij kan komen. Het wegnemen van zuurstof werkt echter verstikkend voor de mens. Je moet de ruimte daarom direct na het blussen verlaten. Op zoek naar een goede CO 2 -blusser? In onze webshop bestel je eenvoudig CO 2 -blussers van 2 kg en 5 kg. Ons assortiment bestaat uit brandblussers van de hoogste Europese kwaliteit, wij bieden deze blussers aan tegen scherpe tarieven. Dit zijn tevens de brandblussers die de veiligheidsspecialisten gebruiken bij het brandveilig maken van o.a. fabriekshallen en kantoorgebouwen. Misschien ook interessant voor jou. Brandkromme, grafiek en uitleg. Co2 blusser 5 kilo. Antwoord binnen 1 werkdag. Jouw vraag of opmerking. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Zoeken naar: Zoeken. 7944 HZ Meppel. 7944 HZ Meppel. Asphalia komt uit het grieks en betekent veiligheid" zekerheid. Dat is ook precies wat wij als sinds 1998 bieden. Begonnen met alleen de controle van verbanddozen bestaat de Asphalia nu uit meerdere labels.
CO2 blusser - AK5 - Saval NV.
Kooldioxide blussers zijn speciaal geschikt voor gebruik op onder spanning staande elektrische apparatuur.Koolzuursneeuwblusser kan gebruikt worden bij zeer lage temperaturen -30C. Productfamilie CO2 blusser. Kleur Rood RAL 3000. Temperatuursgebied -30/60 C. Afmetingen h x b 670 x 250 mm. Diameter 152 mm. Inhoud gewicht 5 kg. Gevuld gewicht 13.9 kg. Proefdruk 310 bar. Werkdruk bij 20 C 58 bar. Slanglengte 1.3 m. Bereik 4 m. Gebruikstijd 15 sec. Blusvermogen Klasse B 89 B. CO2 blusser - AK5. Brochure 1.030B - CO2 Blussers. Ook toegepast in deze sectoren. Energie, Data Telecom. Producten van eigen fabricage. In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelt en produceert Saval o.a. je brandblussers en brandslanghaspels. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de product noviteiten die Saval sinds het begin ontwikkelt voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Is dit het product dat je nodig hebt? Vraag offerte aan. Saval is onderdeel van.
CO2 brandblussers en koolzuursneeuw brandblussers Brandblussershop Brandblussershop.
CO2 bluswagen 18 kg. Toevoegen om te vergelijken. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Maak uw keuze uit meer dan 500 brandblussers en brandblusser gerelateerde artikelen bij BRAND BLUSSER SHOP EU. Poederblusser 6 kg. Sproeischuimblusser 6 liter. Goedkoopste poederblusser 6 kg. Ardexx spray brandblussers. FireStop spray brandblusser. Mobiak schuimblusser 6 liter. Steun een goed doel. 10 jaar garantie. XXL Radio Rotterdam. Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en de scherpste aanbiedingen.
CO2 brandblusser 5KG Online CO2 blusser kopen - 101BHVSHOP.nl.
Snel inzetbaar door makkelijke bediening. Nadelen CO2 blusser. Geen indringend vermogen. Het vuur word uitgeblazen waardoor het makkelijk kan herontsteken. CO2 is zwaarder dan lucht. In kleine ruimtes kan verstikkingsgevaar ontstaan. Met 13,8, KG is het een zware blusmiddel. Specificaties CO2 brandblusser 5KG. Inhoud 5 KG. Diameter 14 cm. Hoogte 74,5, cm. Bekijk alle specificaties. Worplengte 1 meter.
CO2 blusser 5k Sanilite C5-CR somati Van Oirschot.
CO2 blusser 5k Sanilite C5-CR somati. CO2 blusser 5k Sanilite C5-CR somati. CO2 blusser 5k Sanilite C5-CR somati. CO2 blusser 5k Sanilite C5-CR somati. Bij iedere brandblusser adviseert Van Oirschot de volgende producten. PICTOGRAM ISO BLUSSER PP 200 x 200 mm somati ex 112110.
Brandblussers.
Daardoor loop je kans op derdegraads brandwonden. SR6FCO Schuimblusser 6l of 9l. De draagbare schuimblussers van het type Braco M6 lux en M9 lux beantwoorden aan de geldende normen en zijn Benor en NVBB gekeurd, volgens de Europese EN3- normen. Deze blussers zijn geschikt voor het blussen van klasse A en B branden. De toestellen zijn gevuld met water additieven. Deze laatste zitten in een vlotter en zijn dus gescheiden van het water. De romp is behandeld tegen inwendige corrosie. Het apparaat is voorzien van een inslagkop bovenaan het toestel en van een knijpkraan aan het uiteinde van de slang. M6 lux: 60g. M9 lux: 60g. draagbare poederblusser P6 sec - P9 sec. De draagbare poederblussers van het type Braco P6 sec/s en P9 sec/s beantwoorden aan de geldende normen en zijn Benor en NVBB gekeurd, volgens de Europese EN3- normen. Het toestel is uitermate geschikt voor het blussen van klasse A B C, en zelfs D branden.
Meer over co2 blussers.
Meer over co2 blussers. Co2 is koolstofdioxide en is een geschikt blusmiddel omdat het heel goed de zuurstof kan verdrijven waardoor de brand stikt en er haast geen nevenschade door het blussen is. Nadelen zijn er ook want en bestaat tijdens en na het blussen ook verstikkingsgevaar. U moet vooral oppassen in kleine ruimtes en direct ventileren na het blussen. 1 kg co2 kan meer dan 500 liter lucht verdringen. De bluskracht is niet zo hoog en er bestaat kans op herontsteking. Schade voor het milieu is er niet want de co2 komt uit de lucht of wordt opgevangen bij processen waarbij dit gas vrijkomt zoals bij een bierbrouwerij of andere industriƫle processen. Koolzuur bevindt zich in een vloeibare toestand in de blusser en heeft bij kamertemperatuur ongeveer een druk van 60 bar.

Contacteer ons